Radionica: "Antikoagulacija 3.1 - oprezno s rizikom"

  Admin    11.12.2019. u 10:00

Poštovane kolegice i kolege,

pozivam Vas na posljednju Radionicu Radne skupine mladih kardiologa u aktualnoj godini na temu praktičnog pristupa u propisivanju antikoagulantne terapije koja će biti održana u ponedjeljak, 16. prosinca 2019. godine u prostorima Zaklade Hrvatska kuća srca (prolaz Oktogon) s početkom u 18.30 h.


Iako posljednja ove godine, riječ je o prvoj radionici u sklopu edukativnog projekta naziva “Antikoagulacija 3.0”. Navedeni projekt je zamišljeno kao niz jednomjesečnih edukativnih sastanaka u kojima ćemo, temeljem prikaza zanimljivih bolesnika dvoje naših mladih kolega (specijalizant kardiologije te specijalizant obiteljske medicine), svi zajedno imati priliku diskutirati svaki put o nekom od specifičnih aspekata vezanih uz odabir, liječenje i praćenje bolesnika koji uzimaju antikoagulantnu terapiju. Navedene radionice će omogućiti kontinuiranu interakciju svih polaznika u cilju rasvjetljavanja nedoumica s kojima se susrećemo u kontekstu opisane tematike.


I ne samo to - sve prezentacije na navedenim će radionicama biti snimane te će sadržaj radionica bio iskorišten za formiranje edukativnih web-sadržaja (webinara) koji će biti dostupni svim zainteresiranima upravo na ovoj web stranici. Ovakav će oblik e-edukacije, vjerujemo, ujedno i dodatno omogućiti svim mladim kolegama da sva svoja pitanja i nedoumice iz svakodnevne prakse naknadno iznesu u sklopu foruma koji će biti otvoren uz svaki od navedenih sadržaja kako bi dobili adekvatan savjet “starijih” kolega.


Nadam se da će Vam opisana tema, jednako kao i predstavljeni edukativni format, biti dovoljno zanimljivi da se još jednom nađemo zajedno u standardno ugodnom i opuštenom okruženju.

Budući da je riječ o događaju organiziranom u predblagdanskom razdoblju iskoristili smo priliku kako bi zajedničko druženje nastavili na prigodnom blagdanskom domjenku organiziranom po završetku Radionice te tako svima Vama zahvalili na dosadašnjoj suradnji.

Kao i uvijek do sada - kotizacija za Radionicu je besplatna, prethodne prijave nisu potrebne, a sudjelovanje je bodovano sukladno pravilniku HLK.

 

Program radionice možete pogledati ovdje.

 

U konačnici - želim svima Vama ugodne i opuštene blagdane - čestit i blagoslovljen Božić te uspješnu Novu 2020. godinu.

S poštovanjem, 
Vaš

Hrvoje Jurin, dr. med.
Klinika za bolesti srca i krvnih žila
Klinički bolnički centar Zagreb i Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
Predsjednik, Radna skupina mladih kardiologa Hrvatskog kardiološkog društva

NAJNOVIJI

komentara