Radionica: "Antikoagulacija 3.2 - umijeće kombinacije"

  Admin    22.01.2020. u 10:00

Poštovane kolegice i kolege,

pozivam Vas na sljedeću Radionicu Radne skupine mladih kardiologa na temu praktičnog pristupa u propisivanju antikoagulantne terapije koja će biti održana u ponedjeljak, 3. veljače 2020. godine u prostorima Zaklade Hrvatska kuća srca (prolaz Oktogon) s početkom u 19.00 h.


Riječ je o drugoj radionici u sklopu edukativnog projekta naziva “Antikoagulacija 3.0”. Navedeni projekt je zamišljen kao niz edukativnih sastanaka u mjesečnim intervalima na kojima ćemo, temeljem prikaza zanimljivih bolesnika dvoje naših mladih kolega (kardiolog te liječnik obiteljske medicine), svi zajedno imati priliku diskutirati svaki put o nekom od specifičnih aspekata vezanih uz odabir, liječenje i praćenje bolesnika koji uzimaju antikoagulantnu terapiju. Navedene radionice će omogućiti kontinuiranu interakciju svih polaznika u cilju rasvjetljavanja nedoumica s kojima se susrećemo u kontekstu opisane tematike.


Također, sve prezentacije na navedenim će radionicama biti snimane te će sadržaj radionica bio iskorišten za formiranje edukativnih web-sadržaja (webinara) koji će biti dostupni svim zainteresiranima upravo na ovoj web stranici. Ovakav će oblik e-edukacije, vjerujemo, ujedno i dodatno omogućiti svim mladim kolegama da sva svoja pitanja i nedoumice iz svakodnevne prakse naknadno iznesu u sklopu foruma koji će biti otvoren uz svaki od navedenih sadržaja kako bi dobili adekvatan savjet “starijih” kolega.

Nadam se da će Vam opisana tema, jednako kao i predstavljeni edukativni format, biti dovoljno zanimljivi da se još jednom nađemo zajedno u standardno ugodnom i opuštenom okruženju.

Kao i uvijek do sada - kotizacija za Radionicu je besplatna, prethodne prijave nisu potrebne (molimo Vas jedino da na Radionicu dođete 10-ak minuta prije početka kako bi se mogle odraditi prijave na licu mjesta), a sudjelovanje je bodovano sukladno pravilniku HLK.

 

Program radionice možete pogledati ovdje.

 

S poštovanjem, 
Vaš

Hrvoje Jurin, dr. med.
Klinika za bolesti srca i krvnih žila
Klinički bolnički centar Zagreb i Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
Predsjednik, Radna skupina mladih kardiologa Hrvatskog kardiološkog društva

NAJNOVIJI

komentara